top of page

Acerca de

Arrangement met Restaurant "Markant"

markant.webp

Markant eten en slapen in de omgeving

Lieve gasten,

Wij, de eigenaren van  Bed & Breakfast Hans en Gridje staan voor persoonlijke service en oog voor detail, daarom werken wij samen met restaurant Markant die net als wij deze eisen hoog in het vaandel hebben staan.

Wilt u uzelf eens extra verwennen met een culinaire verrassing dan kunnen wij u een fine dining restaurant in het Ginneken aanbevelen. Restaurant Markant is een klein restaurant waarbij de kwaliteit van de gerechten voorop staat. U wordt gastvrij verwelkomd door gastvrouw Demi en gastheer Martijn , de gezellige entourage en inrichting geven u een warm welkom. De gerechten zijn een beleving  waarbij aandacht voor de gasten belangrijk is. Een aanrader!

Het restaurant is gelegen in het Ginneken, door onze samenwerking kunnen wij u aanbieden om u per auto te brengen. Vanuit het restaurant wordt u wederom thuisgebracht, een fijne manier om uit te gaan!

Arrangement  220 euro voor 2 personen inclusief haal en brengservice.

3 gangen diner met haal- en breng service en 1 overnachting met ontbijt

Na een prachtige ontspannen dag is niks beter dan heerlijk dineren, dit doet u bij Restaurant Markant. U wordt gebracht naar het restaurant.  Hier kunt u uw keuze maken uit een 3  gangen diner welke bestaat uit vis, vlees of vegetarisch van de chef.

Na het diner wordt u weer veilig teruggebracht om van dit alles na te genieten in de B&B van Hans en Gridje.

Genoemde prijzen zijn exclusief drank en exclusief toeristenbelasting.

Bij beide arrangementen is het mogelijk uit te breiden naar 3 of 4 personen. Prijs op aanvraag.

bottom of page